Brošure

Brošura - ako nije najbolji onda je među najboljim reklamnim materijalom. Nije preskupa pa je možete deliti svima kako potencijalnim kupcima tako i ljudima koji žele da se upoznaju sa Vašim proizvodom ili uslugom, a opet dovoljno ozbiljan reklamni materijal da sa njim možete pokucati na vrata ozbiljnih firmi, banaka.
Standardna brošura ima dva preklopa u formatu A4, ali možemo ih raditi i u drugim formatima sa jednim, dva, tri i više preklopa.foto
Kako izraditi kvalitetnu brošuru?

mašina formata B2 (50 x 70 cm) za fleksibilnost i produktivnost u štampi, za velike tiraže, poslove koji zahtevaju visok kvalitet izrade na standardnim i specijalnim papirima. Kompletna automatika, besprekorna kontrola i izuzetan kvalitet otiska karakteristike su HEILDELBERG tehnologije . Zahvaljujući povoljnim mogućnostima digitalne pripreme ploča, mogućnost ljudske greške svedena je na minimum: visoko izlaganje, automatsko pasovanje, osvetljavanje termalnih ploča, minimalno vreme pripreme za štampu, štampa do proširenog B2 formata. Heidelberg B2 mašina namenjena je za izradu velikih tiraža, visokokvalitetnih i zahtevnih poslova na specijalnim papirima. Idealna je za časopise, kataloge, monografije, knjige, kalendare, plakate, prospekte itd.


Upotreba brošura

Upotreba brošura će otvoriti vrata za više mogućnosti. Oni su dobrodošao dodatak u marketing vaše kompanije. Brošura se može koristiti kao moćan alat za prodaju i marketing. Bogatim korišćenjem grafike i naglašavanjem teksta, one naglašavaju prednosti raznih proizvoda i usluga. Uglavnom se proizvodi u velikim količinama i distribuiraju na javnim mestima. Osim dizajna brošura treba da ima i kvalitetan sadržaj. One treba da sadrže informacije kao što su proizvod ili usluga koje su njegove funkcije, prednosti itd. Primarni cilj brošure treba da bude stvaranje neodoljive potrebe za proizvode ili usluge u svesti čitalaca. One bi takođe trebalo da predstavljaju u najboljem svetlu tako da poboljšavaju sliku preduzeća u očima kupca. Nagrade koje je dobila kompanija, njihove društvene aktivnosti, iskustvo sa postojećim klijentima, kao i reference klijenata.