O nama

Stirodom - Fabrika stiropora
Stirodom d.o.o. je fabrika stiropora u Beogradu, osnovana juna 2005. godine od strane porodičnog para Vrzić. Dugogodišnjim bavljenje izvođenjeima građevinski poslova, kako grubih građevinski radova iz temelja da sve do završnih radova, nametnula im se ideja da pored drugih proizvodnji vezanih za građevinske radove otvore proizvodnju termoizolacionog materijala stiropora kao činjenično stanje da ga sami koriste u sve većem broju slučajeva pri izgradnjama objekata različitih namena.

FABRIKA STIROPORA U INDUSTRIJSKOJ ZONI
Logistički izuzetno dobro postavljena fabrika stiropora u industrijskoj zoni svakog dana dobija na značaju otvaranjem novih magistralnih puteva novim mostom kod Vinče, obilaznice oko Beograda, blizine autoputa Beograd – Niš odnosno pravca Beograd – Šid i magistralnog pravca Beograd – Smederevo doprinela je vrlo brzoj komunikaciji odnosno distribuciji gradovima koji čine osovinu njenog razvojnog potencijala, a to su Beograd – Pančevo – Smederevo dok u drugom krugu Zrenjanin – Vršac – Požarevac – Smederevska Palanka – Lazarevac – Obrenovac – Sremska Mitrovica – Novi Sad.

Savremena proizvodnja stiropora
Proizvodnja stiropora je savremena a fabrika stiropora moderno opremljena sa kompjuterizovanim mašinama za proizvodnju stiropora osavremenjenim LCD 'touch screen' ekranima. Kontinuirano praćenje procesa proizvodnje stiropora daje sigurnost u kvalitet proizvoda, koji uz pravi odabir sirovina renomiranih svetskih proizvođača ne može da izostane. Garanciji kvaliteta doprinosi i podatak da proizvodnju stiropora obavljaju ljudi koji imaju isustvo u proizvodnji stiropora čak i do 30 godina. Stalnim praćenjem dešavanja na svetskim sajamskim manifestacijama, a naročito Minhenskog i Bolonjskog sajma građevinarstva i Milanskog sajma plastike teži se stalnom uvođenju novih proizvoda i procesa koji će dugoročno pozicionirati firmu Stirodom u vrh ponude termoizolacionih materijala i modularnih formi stiropora u Srbiji.

Nove primene stiropora
Održavanje kontakata sa kolegama iz drugih fabrika u Evropi, Americi, Kanadi... i udruženja prerađivača EPS-a omogućava nam stalno praćenje novih primena stiropora u industrijskim granama koje se postepeno razvijaju i kod nas.. od automobilske industrije, industrije nameštaja do prehrambene industrije... Naša odlučnost da prisustvujemo rađanju i odrastanju nadasve u budućnosti uspešne firme izbacila nam je u prvi plan ciljnu orijentaciju ka kupcu odnosno poštovanju njihovog vremena i želja, koje pred njih nameću krajni korisnici kao jedini pravi pokazatelji kvaliteta stirodom proizvoda i samih usluga.

Proizvodi stiropora po najnovijim Evropskim standardima
Na dalje, trudićemo se da novim proizvodima nametnemo prepoznatljiv brend kome se veruje sa punim razlogom a s obzirom na korektnost stirodom proizvoda rađenih od samog početka usaglašavanim po najnovijim Evropskim i svetskim strandardima.


Ovom prilikom Vas pozivamo da sagledamo Vaše potrebe i otpočnemo obostrano uspešnu saradnju.
Branko Vrzić, Generalni direktor, STIRODOM d.o.o.